Войти

Вітаємо з Великоднем!



 
 
Шановні пацієнти!
 
 
Жодні обставини не зможуть забрати у нас свободу, любов та віру у світле майбутнє. Великдень – саме те свято, коли ми повинні повернутися до традицій та історії, провести час із близькими та жити у мирі та злагоді. Ми сильні пройти будь-які перешкоди та залишитися вірними принципам, гідності та розумінню істини. Бережіть один одного, цінуйте час та пильнуйте за здоров’ям.
 
 
 
Наш контакт-центр працює для вас у штатному режимі, запис для пацієнтів відкрито вже з 25 квітня. Телефонуйте, консультуйтесь онлайн, слідкуйте за нашими новинами та зберігайте спокій. Ми ще побачимось, разом будемо згадувати цей час, але найголовніше – кожен з нас отримає новий досвід та власні перемоги. Христос Воскрес! Воістину Воскрес! 
 
З повагою, адміністрація офтальмологічного центру «АЙЛАЗ»
 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.