Войти

Розумні контактні лінзи

Спеціалісти медичного центру «АЙЛАЗ» завжди тримають руку на пульсі щодо світових нових з офтальмології.



лікарка-офтальмолог вищої категорії медичного центру «АЙЛАЗ»

Савинець Тетяна Володимирівна

Спеціалісти медичного центру «АЙЛАЗ» завжди тримають руку на пульсі щодо світових нових з офтальмології. Так, цього місяця ми були приємно здивовані новинами від бельгійської компанії Azalea Vision, що оголосила про успішну демонстрацію об’єктива ALMA Lens, який ознаменував собою дебют першого функціонального прототипу для платформи розумних контактних лінз Azalea.

Запатентований пристрій розроблено для забезпечення нехірургічного рішення для людей, які страждають на такі захворювання, як кератоконус, нерівності рогівки, світлобоязнь і пресбіопія.

Об’єктив ALMA від Azalea містить вбудовану діафрагму з апертурою, що регулюється. Ця інноваційна конструкція являє собою новаторське рішення, яке об’єднує технологію рідкого кристала, мікрочип, радіочастотну антену, мікробатарею медичного класу та настроюване керування освітленням. Зручний і програмований характер цієї розумної лінзи дає можливість як пацієнтам, так і лікарям впроваджувати індивідуальну терапію, значно покращуючи гостроту зору без необхідності внутрішньоочної хірургії.

Початкова увага при застосуванні Azalea зосереджена на допомозі людям із нерегулярним астигматизмом, спричиненим такими захворюваннями, як кератоконус (що характеризується витонченням і деформацією рогівки в конічну форму) та іншими нерівностями рогівки. Вибірково фільтруючи периферійне світло, розумна лінза гарантує, що лише сфокусоване світло досягає сітківки.

Ця перша програма має потенціал для забезпечення лікування майже півмільйона пацієнтів лише в ЄС і США, що представляє загальний доступний ринок і перевищує 2 мільярди євро на рік. Такий ринок є поновлюваним, оскільки наявні окуляри та контактні лінзи не повністю усувають серйозні спотворення зору, на які націлені ці нові лінзи.

Як тільки розумні контактні лінзи пройдуть належне тестування й будуть введені на ринок, вони обов’язково будуть представлені в «АЙЛАЗ-Оптиці»!

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу


Дізнатися більше

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

 

 

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.