Войти

Клініка «АЙЛАЗ» пропонує консультування онлайн

Шановні пацієнти клініки «АЙЛАЗ». В умовах карантину, коли регулярні відвідування клініки пацієнтами ускладнені, ми пропонуємо можливість консультування онлайн.



Для цього у нас з 12.00 до 15.00 щодня відкритий віртуальний кабінет.
 
Використовуйте:
 
 Skype Тelegram
 
При вашому зверненні лікар зможе переглянути вашу картку, обговорити питання, дати рекомендації. У разі, коли дійсно потрібний огляд, ми запропонуємо слушний для вас час, якщо ви мешканець Києва, а пацієнтів, що проживають в інших містах, зв'яжемо з нашими колегами з вашого міста.
 
Ви можете надіслати також скани ваших попередніх оглядів в інших клініках та отримати по ним наші рекомендації.
На жаль, заочна консультація не може вирішити всі питання.
 

Ми залишаємося постійно на зв’язку з вами та будемо робити все можливе, щоб ви відчували себе впевнено та захищено. 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!


 

Офтальмологічний центр "АЙЛАЗ" піклується про ваш зір і ваше здоров'я, тому на час епідемії коронавірусу відкрив онлайн-консультування пацієнтів через месенджери. Ви можете звернутися до наших консультантів-офтальмологів з 12.00 до 15.00 з понеділка по п'ятницю, використовуючи:

 Skype          Тelegram

Задайте питання лікарю-офтальмологу


Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.