Войти

CitiDoctor вітає з Великоднем!



 
 
Шановні пацієнти!
 
 
Весна прийшла і ми, українці, традиційно вшановуємо свято Великодня! Все тому, щоб де б ми не знаходились – наша віра завжди живе у нашому серці. Поруч з надією та любов’ю до своєї родини, землі та Батьківщини. Бережіть себе, піклуйтеся про своє здоров’я вдома та нехай жодний сумнів не змушує вас турбуватися щодо вашого майбутнього. Ми сильні, ми вільні, ми маємо здолати усі перешкоди та знову посміхатися один одному!
 
 
 
 
 
Наш контакт-центр працює для вас у штатному режимі та запис для пацієнтів відкрито вже з 25 квітня. Телефонуйте, консультуйтеся онлайн, слідкуйте за нашими новинами та зберігайте спокій. Саме цей спокій, мир та впевненість врятують нас від зла. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
 
З повагою, адміністрація хірургічного центру CitiDoctor
 
 

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.