Войти

Щоденне безкоштовне консультування пацієнтів клініки у формі віддаленого доступу

Ми проводимо щоденне безкоштовне консультування своїх пацієнтів у формі віддаленого доступу.



Шановні пацієнти.
 
Зараз все більш популярною є форма консультування у віддаленому форматі через Інтернет.
 
Ми проводимо щоденне безкоштовне консультування своїх пацієнтів у формі віддаленого доступу. Це стосується пацієнтів, які вже відвідували клініку та ми маємо дані їх огляду, результати інструментальних і лабораторних досліджень.
Проте, на жаль, здійснити якісну консультацію первинних пацієнтів заочно неможливо.
 
Це пов'язано із специфікою обстеження офтальмологічних пацієнтів і неминучою необхідністю проведення оптичних та інших інструментальних обстежень.
 
Саме тому наша клініка працює в звичайному режимі з дотриманням всіх запобіжних засобів в умовах карантину. Ми доступні для пацієнтів, обстеження та лікування яких повинно бути негайним. Запис пацієнтів проводиться в звичайному режимі за телефоном 044 364 10 01. Будемо раді вам допомогти. 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!


 

Офтальмологічний центр "АЙЛАЗ" піклується про ваш зір і ваше здоров'я, тому на час епідемії коронавірусу відкрив онлайн-консультування пацієнтів через месенджери. Ви можете звернутися до наших консультантів-офтальмологів з 12.00 до 15.00 з понеділка по п'ятницю, використовуючи:

 Skype          Тelegram

Задайте питання лікарю-офтальмологу


Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.