Войти

Вручення Національної нагороди хірургічному центру «СІТІ ДОКТОР»

Офіційна церемонія вручення нагород відбулася 27 лютого 2020 року в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці



 
 
 
 
 Рішенням Науково-Експертної Ради Міжнародної іміджевої програми «Лідери ХХІ століття», за виробництво високоякісної, конкурентоспроможної продукції та надання послуг, що відповідають національним і міжнародним стандартам якості, хірургічному центру «СІТІ ДОКТОР» присуджено «Золотий символ якості національних товарів та послуг України» з врученням ексклюзивного золотого диплому, електронного логотипу цього символу українською та англійською мовами, та Сертифікату на право маркування ним продукції та послуг.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Директору клініки CitiDoctor Реунову Вячеславу Олександровичу присвоєно Почесне звання «Кращий керівник року» з врученням відповідного ордену з іменним посвідченням. Передових  членів колективу, а саме завідувача відділення анестезіології та інтенсивної терапії з операційним блоком Васильєва Віктора Анатолійовича, головну медичну сестру Ладан Антоніну Володимирівну та завідувача амбулаторно-поліклінічного відділення Зайченко Анну Михайлівну винагороджено Почесними грамотами.
 
             
 
Офіційна церемонія вручення нагород відбулася 27 лютого 2020 року в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці (м. Київ, вул. Грушевського, 22) в ході офіційного прийому на честь лідерів економіки, бізнесу, науки, культури та спорту України.
 
Вітання від всього колективу! Нагороди можна переглянути у холі нашої клініки на 1-му поверсі та на сайті нашого медичного центру. Тільки вперед! 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.