Войти

Лазерні хірурги

Американські колеги-офтальмологи підрахували, що за своє життя людина з короткозорістю витрачає на м’які контактні лінзи та на рідину з догляду за лінзами стільки ж, скільки коштує лазерна корекція на одне око.



 
 
Відносно висока вартість операції обумовлена високою вартістю обладнання та його обслуговування і виправдана новим комфортом життя, що незмінно відчувають наші пацієнти після лазерної корекції.
 
 
 Лазерна корекція зору може назавжди змінити якість вашого життя, надавши свободу від окулярів або лінз. Ви більше не обмежуєте себе у виборі активних видів спорту. У дорозі, вдома, на роботі, в горах та на морі – ви більше ніколи не дбаєте про окуляри або лінзи!
 
 
 

                    

 

Наш величезний досвід в лазерній хірургії, нове сучасне обладнання дозволяють сьогодні проводити корекцію вдвічі швидше. І навіть якщо, після ретельної діагностики зору, вам відмовлено в лазерній корекції, в офтальмологічній клініці «АЙЛАЗ» в розпорядженні фахівців є всі існуючі методи лікування, які на сьогодні заявлені в світі, щоб запропонувати для вас найкраще альтернативне рішення. 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!


 

Офтальмологічний центр "АЙЛАЗ" піклується про ваш зір і ваше здоров'я, тому на час епідемії коронавірусу відкрив онлайн-консультування пацієнтів через месенджери. Ви можете звернутися до наших консультантів-офтальмологів з 12.00 до 15.00 з понеділка по п'ятницю, використовуючи:

 Skype          Тelegram

Задайте питання лікарю-офтальмологу


Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.