Войти

З Міжнародним днем офтальмології!

Починаючи з 2004 року, офтальмологи з усього світу урочисто відзначають 8 серпня як Міжнародний день офтальмології!



Офтальмологія - галузь медицини, що займається вивченням будови та властивостей людського ока, а також очних захворювань, пошуком методів їх профілактики і лікування. Ми щиро пишаємось тим, що наш офтальмологічний центр «АЙЛАЗ» вже 15 років є причетним до надання цих послуг, а також їх покращення та вдосконалення на офтальмологічному ринку України. 
 
Справжня честь для професіонала - це відношення до роботи не тільки в рамках самореалізації, але й праця задля покращення ефективності життя багатьох людей. Ми впевнені, що це можливо для будь-якої спеціальності, та раді, що є частиною таких намірів для сучасної медицини.
 
Зір - той орган почуттів людини, втрата якого може стати справжньою трагедією в житті. Погіршення зору значно звужує соціальні можливості людини, може позбавити нас шансу займатися улюбленою справою або обмежити вибір спектра професійної зайнятості.
 
Завдання офтальмологів зводяться саме до вирішення цих нагальних людських проблем, тим більше, що число людей, які страждають на очні недуги, величезна.
 
Сьогодні ми вітаємо наш колектив, колег і пацієнтів з цим яскравим, літнім святом. Але хочемо побажати всім нам ще більше сил і наснаги, відповідальності, розвитку та безпечного ставлення до себе і свого здоров’я. Це свято - ще один привід нагадати нам, як важливо цінувати щасливі моменти та піклуватися про майбутнє задля того, щоб таких моментів було якомога більше!
 
Бережіть себе, а спеціалісти клініки «АЙЛАЗ» завжди поруч для допомоги! 

 

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.