Войти

Поговоримо про кератоконус. Причини, ознаки, чи можливе медикаментозне лікування та як коригувати

Кератоконус сьогодні зустрічається досить часто....



Кератоконус сьогодні зустрічається досить часто та ось вже більше 10 років в світовій практиці успішно застосовується його не хірургічне лікування – крос-лінкінг. Проте, до цих пір ми стикаємося з випадками пізньої діагностики та невиправдано довгого чекання.
 
Обговоримо, як самому запідозрити кератоконус, куди звернутися за правильною діагностикою та який вид лікування вибрати. У цьому допоможе к.м.н. Авер'янова Оксана Сергіївна, директор клініки «АЙЛАЗ», що має найбільший досвід лікування кератоконусу в Україні (з 2007 року) та найбільшу кількість спостережень (більше 5 тис. пацієнтів з кератоконусом).
 
Чекаємо на вас на нашому вебінарі 5 серпня о 19.00 
 
 

                    

АЙЛАЗ піклується про Ваші очі

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.