Войти

З Днем медичного працівника!

Третя неділя червня, як завжди, особлива для кожної людини, що поєднала своє життя із медичною сферою.



 
 
 
Галузь охорони здоров’я святкує День медичного працівника та ми пишаємось бути причетними до цієї події. Вітаємо партнерів, друзів, колег і кожного фахівця, який є частиною великої родини клініки «АЙЛАЗ»!
 
Щодня ми приймаємо пацієнтів у заповненому графіку саме через те, що кожен із вас вийшов на роботу та зробив її щиро, професійно й якісно. Чиста підлога, здорові очі та посмішка адміністратора – запорука функціонування всієї компанії та привід для нашого керівництва пишатися своїм проєктом. Ми сильні у нашій єдності, професіоналізмі та готовності дивувати пацієнтів своїм розвитком і надалі! Дякуємо! 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.