Войти

Спеціалісти офтальмологічного центру «АЙЛАЗ» вітають з Новим, 2021-им Роком!

Шановні пацієнти, колеги та друзі!



Цього року усі новорічні вітання лунатимуть лише онлайн. Проте, жодні обставини не зможуть позбавити нас можливості дарувати свою увагу тим, кого ми цінуємо.
 
Ми пройшли багато. Ще більше – попереду. Але з посмішкою, вірою у майбутнє та докладанням максимум зусиль – ми зможемо все.
 
Разом ми зможемо все. Ми не скажемо, що цього року зіткнулися із труднощами. Адже працювали щодня, турбувалися про себе, про один одного, про своїх пацієнтів.
 
Це – відповідальність, і нас її не позбавити.
 
Наше головне святкове привітання – не витрачайте свої сили та ресурси на зайве. Концентруйтеся на тому, щоб дарувати любов. Діяти там, де безсилі інші. Перемагати там, де хтось чекав від вас поразки.
 
І пам’ятайте: «АЙЛАЗ» завжди поруч! Нехай ваші очі будуть здоровими! Адже їх за маскою – не сховати!
З Різдвом Христовим та Новим Роком!
 

                   

 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.