Войти

Нові можливості з трансплантації кісткового мозку

Шановні пацієнти!



До вашої уваги унікальна можливість з напрямку онкогематології на базі медичного центру «СІТІ ДОКТОР»! При таких діагнозах, як гострий лейкоз, агресивна і резистентна лімфома, апластична анемія,  мієлодиспластичний синдром (МДС) та інших захворюваннях, за якими показана подальша алогенна трансплантація кісткового мозку – ми приймаємо пацієнтів безкоштовно!
 
Консультації проводить провідний лікар-онкогематолог вищої категорії Борисенко Євгенія Олександрівна. Окрім безоплатної консультації, ми пропонуємо:
  • онлайн-супровід консультації з гематологами-трансплантологами з Туреччини;
  • безкоштовний діагностичний скринінг у клініці «Медікал Парк» (Medical Park) Анталія, Туреччина (пацієнт сплачує лише за квиток).
Запис за номером телефону: 38 (044) 333-48-85.
 
Ми прагнемо надати вам максимально кваліфіковану та своєчасну допомогу для створення швидкого і ефективного шляху лікування. Приймаємо пацієнтів з усієї України та з-за кордону. Звертайтесь!

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.