Войти

День безкоштовних консультацій з онкогематології в клініці CitiDoctor!

Спеціально для наших пацієнтів ми повторюємо День безкоштовних консультацій з онкогематології!



21 лютого 2021 року в Києві на базі медичного центру CitiDoctor буде проведено день безкоштовних консультацій від відомих українських і турецьких онкогематологів.
 
Вже з власного досвіду ми знаємо про попит на таку можливість, тому приймаємо професорів і в цьому році. Через напружений графік спеціалісти зможуть проймати лише один день, проте ми, як завжди, будемо намагатися прийняти всіх.
 
Україну представлятиме онкогематолог вищої категорії Борисенко Євгенія Олександрівна, від Туреччини – гематологи-трансплантологи професор Бюлен Есер і доктор Окан Ярар.
 
Безкоштовна консультація буде відкрита з 8:00 до 20:00.
 
Запис на консультацію через контакт-центр клініки CitiDoctor: +38 044 333 48 85.
 
Якщо раптом ви не зможете приїхати особисто, замість вас може приїхати ваша близька людина, або заздалегідь обговоріть з менеджером можливість онлайн-консультації, але вже в інший час.
 
Обов'язково з собою мати історію хвороби та останні виписки (можливо і в електронному форматі – фото з телефону)!
 
Ми пишаємось тим, що наші лікарі мають міжнародну комунікацію із колегами, спільно можуть бути це більш корисними для українських пацієнтів і допомагати їм у непростий час. Особлива подяка керівництву клініки за організацію консультацій на безоплатній основі! Ми приймаємо команду з Туреччини за власної ініціативи та хочемо бути доступними кожному.
 
Дізнайтеся про переваги гематології та онкогематології в клініці CitiDoctor.
 
Долучайтеся до наших сторінок у соціальних мережах Facebook та Instagram, щоб отримувати найсвіжіші новини і повідомлення про спецпропозиції 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров`я без компромісів!

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь



Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.