Войти

«АЙЛАЗ» – експерт проекту «Я соромлюсь свого тіла» на СТБ

На телеканалі СТБ транслюється вже 7-ий сезон дивовижного проєкту «Я соромлюсь свого тіла».



Офтальмологічний центр «АЙЛАЗ» на безоплатній основі надає свою консультативну, діагностичну та хірургічну підтримку вже сьомий сезон поспіль, і ми пишаємось тим, що стали епіцентром кардинальних змін життя для людей з важкими діагнозами.
 
Для нас це можливість продемонструвати значний розвиток української офтальмології та показати, що в нашій країні є кваліфіковані лікарі, передове, високоякісне обладнання та всі умови для проведення складних операцій.
 
 
Рівень безпеки та оснащеності нашої клініки максимально високий і відповідає всім міжнародним стандартам. Така організація приміщення була впроваджена нами ще до епідеміологічної ситуації, тому ми швидко та комфортно змогли приймати важких пацієнтів навіть в період загострення пандемії. 
 
  
В цьому сезоні ви побачите пацієнтів з унікальними історіями! Це діагнози, за які вже не беруться інші лікарі, діагнози, з якими, на жаль, навіть інколи соромно звертатися за допомогою. Проте, ніколи не запізно звернутися до лікаря, шанс і надія є завжди, навіть коли сам пацієнт вже неспроможний повірити у це!
 
 
Наші лікарі завжди мужньо беруться за справу та показують високі результати навіть у складних випадках. Ми пишаємося тим, що ця соціальна ініціатива була підтримана всім колективом!
 
Тож, дивіться нас щонеділі на телеканалі СТБ о 21:10 або на YouTube-каналі телеканалу СТБ. Це 7-ий сезон проекту та він точно вас вразить! Дякуємо нашому партнеру, медичному центру «СІТІ ДОКТОР», за спільне докладання зусиль і забезпечення медичної допомоги пацієнтам! 

 

МИ ЗНАЄМО ВСЕ ПРО ВАШІ ОЧІ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу


Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.