Войти

Тиждень боротьби з глаукомою: збережемо здоров'я очей!

Глаукома завжди супроводжується погіршенням зору. При відсутності лікування людина може повністю осліпнути.



З 1 по 12 березня 2021 р., в рамках тижня боротьби з глаукомою, в клініці «АЙЛАЗ» проводиться повне обстеження на глаукому за спеціальною ціною – 860 грн. (повна вартість 1840 грн.).
 
У пакет діагностики входять:
  • повне стандартне обстеження пацієнта;
  • оптична когерентна томографія зорового нерва;
  • квантитативна периметрия;
  • консультація фахівця.
Як правило, у випадках гострого та високого підняття внутрішньоочного тиску, що супроводжується різкими болями в очах і значним зниженням зору, пацієнту, для порятунку свого зору, слід негайно звернутися за допомогою до офтальмолога.
 
Однак, найчастіше глаукома розвивається поступово та людина довгий час не відчуває своєї хвороби. Іноді підвищений тиск виявляється при обстеженні людей, які звернулися до лікаря зовсім з іншого приводу. Підступність глаукоми в тому, що діагноз стає явним, коли вже виникли незворотні зміни зору.
 
Скористайтеся можливістю зберегти здоров'я ваших очей!
 
Офтальмологічна клініка «АЙЛАЗ» спеціалізується в області глаукоми, в  клініці є все необхідне обладнання, що, за міжнародними стандартами, використовується в діагностиці глаукоми та її лікуванні.
 
Записатися на діагностику щодо глаукоми можна за номером тел. 044 364 10 01

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.