Войти

5 найважливіших питань до уролога



уролог хірургічного центру CitiDoctor Халілов С.Р.
 
1. Викривлення статевого члена
 
Вродженим викривленням чоловічого статевого члена є вигин нормально сформованого статевого члена унаслідок диспропорції довжини кавернозних тіл. Кривизна, як правило, найсильніше виявляється під час ерекції, але часто може також виявлятися і в неерегованому стані. Викривлення статевого члена не лише викликає потенційне порушення статевої функції, труднощі та біль під час статевого акту або повну нездатність до здійснення статевого акту, але також є можливим перелом статевого члена і серйозні психологічні проблеми.
 
Ще одним захворюванням, при якому виникає викривлення статевого члена, є хвороба Пейроні (також відома як фібропластична індурація статевого члена), що характеризується затвердінням тканини (фіброзом) статевого члена, яке викликає біль і викривлення органу.
 
Як лікувати?
 
Корекція викривлення статевого члена виконується хірургічним шляхом, оскільки ефективнішого методу немає. У підлітків і дорослих може бути виконана операція або шляхом плікації білкової оболонки, або шляхом пересадки трансплантата в увігнутий бік.
 
2. Збільшення статевого члена
 
Розвиток жіночої косметичної хірургії та зростання популярності реконструктивної генітальної хірургії, що послідувало за нею, спричинили величезний інтерес чоловічої частини населення до подовження статевого члена і збільшенню його в діаметрі. Значне поліпшення естетичності статевого члена та його розміру в даний час можливо, хоча ця операція залишається непростою і все ще вимагає пильної уваги.
 
3. Передчасне сім'явипорскування
 
Передчасна еякуляція – це стан, що характеризується швидким завершенням статевого акту в результаті викиду сперми. При цьому, сім'явипорскування відбувається на тлі мінімальної стимуляції статевого члена: критерієм розладу є викид сперми через 2 хвилини та раніше після початку статевого акту, або після здійснення 6-8 фрикцій. Всі функції статевого члена, включаючи ерекцію, не змінюються.
 
Лікування
 
На сьогоднішній день, згідно з проведеними дослідженнями, для більш ніж 1000 чоловіків з передчасною еякуляцією, саме селективна нейротомія – мікрохірургічна денервація голівки статевого члена, є найефективнішим методом лікування передчасної еякуляції (до 98,9 %).
 
4. Обрізання
 
Видалення крайньої плоті, після якого голівка статевого члена залишається відкритою. Показання до даної операції найрізноманітніші: фімоз, запальні процеси крайньої плоті, естетичне поліпшення вигляду статевого члена, надлишкова крайня плоть тощо. Існує думка, що обрізання є профілактикою деяких захворювань, розвиток яких зв'язаний з накопиченням в складках шкіри крайньої плоті збудників венеричних і ВІЛ-інфекцій. А ще – що секрет голівки статевого члена з частками відмерлого епітелію, так звана смегма, володіє канцерогенною дією, тому обрізання здатне запобігти раку статевого члена.
 
Чи робиться зараз обрізання та чи проводимо ми такі операції?
 
За останні роки кількість даних операцій зросла. Все більше чоловіків обізнані про користь обрізання.
 
5. Протезування статевого члена
 
Інколи єдиний спосіб відновити у чоловіка еректильну функцію та ригідність пеніса – це фаллопротезування. Сьогодні це найбезпечніший та найефективніший метод. Величезну кількість імплантів дозволяють підібрати анатомічно точний протез. Їх конструкція міцна та бездоганної якості, а сучасні матеріали, з яких вони виготовлені, роблять фаллопротези практично непомітними в тілі та мають довічну гарантію.
 
Після фаллопротезування у чоловіка зберігаються фізіологічні відчуття, сім'явипорскування та оргазм, а високоточна структура протеза повторює анатомічні розміри статевого члена –  настільки, що визначити наявність фаллопротеза у чоловіка практично неможливо. Все це досягається вживанням протезів провідних брендів світу, що надають пацієнтам довічну гарантію на фаллопротез. 
 
 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров`я без компромісів!

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь



Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.