Войти

Рефракційний пленер`19 за участю клініки «АЙЛАЗ»

Міжнародна участь офтальмологічної клініки «АЙЛАЗ» у науково-практичній конференції «Рефракційний пленер`19» стала дійсно вагомим та результативним заходом для кожного, хто мав змогу бути присутнім у ці дні!



 
 
Розвитку офтальмології немає меж і цей час проведений у спілкуванні, обміні досвідом і сумісному пошуку нових можливостей розвитку у діагностиці та лікуванні органів зору, що дозволило об’єднати та удосконалити наші знання. 
 
 
 
Справжнім викликом і відкриттям конференції став майстер-клас, на якому були представлені нові можливості кастомізованих контактних лінз компанії Soflex. Подія привернула велику увагу офтальмологів, а, отже, така увага до теми кастомізованих контактних лінз підтверджує, що тема є актуальною та затребуваною в Україні!
 
 
 
І це не дивно, адже можливість створення ідеальної контактної лінзи за точними параметрами ока дуже приваблива. Це і комфорт пацієнта, і високий зір, і збереження здоров’я рогівки. Сьогодні за допомогою кастомізованих контактних лінз компанії Soflex ми маємо практично необмежені можливості корекції високого астигматизму, кератоконусу та інших складних станів рогівки. 
 
Ми раді можливості представити ці лінзи вперше в Україні та готові передати знання всім нашим колегам, які цікавляться технологією. Пишаємось нашою командою, у якої завжди є новий результат та досягнення заради майбутнього українських пацієнтів.
 
Дякуємо за співпрацю та вперед за новим досвідом! 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.