Войти

19 жовтня: Йенер Коч у центрі CitiDoctor

19 жовтня 2019 з 10.00 до 19.00 за попереднім записом у хірургічному центрі CitiDoctor приймає і консультує всесвітньо відомий гематолог, професор Йенер Коч.



Сьогодні доктор є завідувачем кафедри гематології та медикаментозної онкології, Туреччина; керівником відділення трансплантації стовбурових клітин і викладачем на медичному факультеті університету Йедітепе.
 
Професор уже вів прийомні дні в нашій клініці цієї весни та влітку. Запис була переповнена, а значить, його приїзд є дійсно затребуваним для українських пацієнтів! 
 
З ініціативи хірургічного центру CitiDoctor, зокрема, лікарів-гематологів, хіміотерапевтів, онкологів, і безпосередньої підтримки керівництва нашого медичного центру, професор ще раз проведе консультації для пацієнтів з онкологічними захворюваннями крові, особливо для тих, хто потребує трансплантації кісткового мозку.
 
Йенер Коч, видатний фахівець в області онкологічної гематології, лікар з багаторічним досвідом з алогенних і аутологічних трансплантацій кісткового мозку, удостоєний низки міжнародних нагород за внесок у розвиток медичної науки, засновник Центру трансплантації кісткового мозку (Анталія, Туреччина), автор 118 наукових публікацій в області онкології та гематології; багаторазовий член міжнародних академічних конференцій в США і Європі.
 
Клінічний досвід більше 35 років.
 
Членство в наукових організаціях, редактура: 
  • 1998 р. – Американське товариство гематології (ASH);
  • 1998 р. – Американська медична асоціація (AMA);
  • 2000 р. – Європейський реєстр трансплантації кісткового мозку (EBMT);
  • 2001 р. – Міжнародний регістр трансплантації кісткового мозку (IBMTR);
  • 2002 р. – Американське товариство трансплантацій кісткового мозку (ASBMT);
  • 2002 р. – Міжнародне товариство клітинної терапії (ISCT);
  • 2003 р. – редколлегія турецького журналу «Рак»;
  • 2004 р. – Американська асоціація банків крові (AABB);
  • 2004 р. – голова товариства трансплантацій стовбурових клітин і клітинної терапії;
  • 2005 р. – інспектор JACIE, EBMT;
  • 2006 р. – консультант проекту TÜB?TAK;
  • 2008 р. – член-засновник товариства клітинної терапії та регенеративної медицини. 
Прийом до професора Йенер Кочу відбувається за попереднім записом через наш контакт центр – телефонуйте за телефоном +38 044 333 48 85, залишайте заявку на сайті або використовуйте для запису мобільний додаток CitiDoctor. Скористайтеся можливістю отримати рідкісний огляд від наукового фахівця міжнародного рівня разом з відповідями на найскладніші питання! Ми робимо все можливе, щоб ви змогли отримати якісне лікування в Україні, заощадивши свій час і сили.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соціальних мережах Facebook та Instagram, щоб отримувати найсвіжіші новини та повідомлення про акційні пакети і спецпропозиції. 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.