Войти

Міжнародна науково-практична конференція «актуальні питання сучасної хірургії: пластична та реконструктивна хірургія»

29-30 листопада 2019 року у місті Київ відбулася значна подія у розвитку пластичної хірургії в Україні.



 
 
 
 
Це традиційна, міжнародна науково-практична конференція з актуальних питань пластичної та реконструктивної хірургії. Захід проведено за ініціативи національного медичного університету імені О. О. Богомольця та кафедри пластичної та реконструктивної хірургії імені О. О. Богомольця; українського товариства естетичних пластичних хірургів USAPS.
 
 
 
На тлі набутого досвіду спеціалісти відверто розглядали складні клінічні випадки і дискутували з метою визначення шляхів максимально ефективного лікування пацієнта. Пишаємось, що конференцію ініціював відомий загальний і пластичний хірург, доктор медичних наук, професор, лікар-хірург вищої категорії - Храпач Василій Васильович, що є провідним пластичним хірургом медичного центра CitiDoctor.
 
 
 
Серед запрошених спікерів, що є частиною команди медичного центра CitiDoctor та внесли вклад у методичну та практичну частину програми стали: кандидат медичних наук, лікар акушер-гінеколог вищої категорії Тян Ольга Володимирівна; пластичний хірург, доктор медичних наук, професор, лікар-хірург вищої категорії Бука Геннадій Юрійович; загальний і пластичний хірург Чорномиз Олександр Віталійович;  загальний хірург, лікар-флеболог, кандидат медичних наук, лікар вищої категорії Сулик Володимир Володимирович; лікар-отоларинголог вищої категорії, пластичний хірург, кандидат медичних наук Запорожець Тетяна Юріївна та кандидат медичних наук, лікар-офтальмолог вищої категорії Барінова Ганна Олександрівна. 
 
 
 
Дякуємо за вашу майстерність, за професіоналізм та неперевершений досвід, що надихає колег та рятує наших пацієнтів. Ваші доклади гідні європейського рівня, а кейси, що були представлені на конференції – дійсно унікальні та складні. 
 
Тільки вперед!

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.