Войти

Дні онкогематології в CitiDoctor від професора Йенера Коча

14-15 травня в хірургічному центрі CitiDoctor консультував видатний фахівець в області онкологічної гематології Йенер Коч, лікар з багаторічним досвідом в алогенних і аутологічних трансплантаціях кісткового мозку, удостоєний ряду міжнародних нагород за внесок в розвиток медичної науки, засновник Центру трансплантації кісткового мозку (Анталія, Туреччина).



За ці 2 дні, професор і його колеги, спільно з нашими гематологами, прийняли 52 пацієнта! Запис на прийом заповнився за кілька годин після публікації новини про його візит в Україну, а, отже, затребуваність у кваліфікованих фахівцях області онкологічних захворювань крові, а також трансплантації кісткового мозку, дуже велика.
 
Ми консультували пацієнтів не тільки з України, адже на прийом до професора приїхали з сусідніх країн. Надати допомогу, проконсультувати та задати вектор вирішення проблеми стало в пріоритеті й заклало основну мету для нашої команди.
 
 
 
Діагнози гематологічних захворювань, з якими пацієнти зверталися до нас в ці дні:
  • гострі лейкемії МДС (мієлодиспластичний синдром);
  • мієломи (рецидив після аутотрансплантації або резистентність (стійкість) до високодозової хімії);
  • лімфоми (рецидив після аутотрансплантації або резистентність (стійкість) до високодозової хімії);
  • апластична анемія (вік від 40 років, після 40 років лікування може бути неефективним);
  • мієлофіброз (низькі показники крові);
  • лімфоми Ходжкіна (резистентність (стійкість) до високодозової хімії або після ауотрансплантаціі).

 

З ініціативи керівництва нашого хірургічного центру та команди наших лікарів-гематологів, всесвітньо відомий професор гематологічної служби та трансплантології Йенер Коч провів консультації для пацієнтів безкоштовно!

 
У хірургічному центрі CitiDoctor функціонує відділення гематології, онкогематології та онкології. Наші фахівці консультують щодня, а по суботах ведуть благодійний, безкоштовний прийом для тих, хто потребує невідкладної допомоги. Про наших фахівців ви можете почитати на сайті та записатися на прийом на професійну консультацію у зручний для вас час.
 
Бережіть себе! 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.