Войти

Новий кардіологічний пакет «Максимум»

Перше місце за смертністю серед усіх хвороб займають серцево-судинні захворювання, особливо у молодих людей. В умовах сучасної медицини – це катастрофічна ситуація!



 
Кардіозахворювань можна запобігти, вони відмінно діагностуються та результативно лікуються.
 
Цінність чек-апу в CitiDoctor в тому, що виявлення багатьох захворювань ще на етапі їх розвитку дає час скласти індивідуальний план ефективного лікування.
 
 
Ми підібрали максимально вигідний пакет за зниженої ціною для того, щоб привернути вашу увагу до здоров’я вашого серця. До комплексу входить:
  • консультація лікаря-кардіолога;
  • ліпідограма;
  • гомоцистеїн;
  • ЕКГ з описом;
  • УЗД серця.
Ціна пакета  – 1980 грн., відтепер – 1700 грн.!
 
Підвищений рівень гомоцистеїну в крові збільшує ризик атеросклерозу і є незалежним чинником ризику серцево-судинних захворювань. Це означає, що навіть при відсутності інших чинників ризику, таких як гіпертонія, куріння та гіперхолистеринемія, сама лише наявність підвищеної концентрації гомоцистеїну в крові може привести до атеросклеротичних змін і тромбозів.
 
Також, ми радимо кожні два роки робити УЗД судин нижніх кінцівок. Це дозволить контролювати такі небезпечні захворювання, як тромбофлебіт і тромбоз, отже, попередити відрив тромбу.
 
Для людей 55+ всі перераховані вище дослідження потрібно проводити щорічно.
 
аким чином, обираючи цей пакет, наші пацієнти зберігають свій час і швидко отримують результати. Також, завдяки мобільному додатку, всі аналізи миттєво будуть у вас в телефоні без зайвих паперів і черг. Наш хірургічний центр налаштований для вашого комфорту та максимально ефективного лікування, що не стане для вас тягарем, а направить на точний шлях вашого одужання! 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.