Войти

«АЙЛАЗ» і телеканал ПРЯМИЙ: за кадром

Офтальмологічний центр «АЙЛАЗ» встиг зарекомендувати себе не лише професіоналом поряд з кращими клініками України, але і експертом в області охорони здоров'я.



 
 
 
 
 
 
Наша співпраця з телеканалом СТБ, а також телеканалом ПРЯМИЙ, завжди відображується в участі наших фахівців в програмах і новинних сюжетах цих платформ. Ми дякуємо за надану довіру та проявлений інтерес до нашої діяльності на некомерційних умовах.
 
 
 
 
           
 
          
 
          
 
          
 
          
 
Вже зовсім скоро вийде випуск про рівень безпеки в сучасних клініках і про той необхідний ресурс, що повинна мати кожна медична установа для якісного та безпечного прийому пацієнта. В умовах пандемії це як ніколи актуально, але в наших стінах дотримувалося і до поширення вірусу. Безконтактні двері, автоматичні бахіли, система кондиціонування та очищення повітря – наш стиль роботи і привілей вибору наших пацієнтів.
 
Ради демонструвати це не лише на словах, але і щодня в робочому режимі. Дякуємо за вибір, за відгуки та можливість бути потрібними і надійними у будь-який час! 

 

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.