Войти

Вірус папіломи людини

Вірус папіломи людини (ВПЛ) – це захворювання, що передається статевим шляхом. За міжнародними даними, близько 80-90% сексуально активних людей є інфікованими ним.



акушер-гінеколог хірургічного центру «СІТІ ДОКТОР» Мітрінюк Наталія Федоровна
 
На сьогодні відомо більше 100 типів вірусу, 14 з яких мають високу онкогенну активність. ВПЛ може бути причиною декількох видів раку, косметичних дефектів, а може роками бути в організмі людини і ніяк не проявлятися.
 
За даними вчених, у 90% заражених до 25 років вірус зникає впродовж 2 років. Проте наш організм не може виробити стійкий імунітет одразу до всіх 100 типів вірусу, тому є ймовірність повторного зараження. 
 
На даний час у світі активно пропагандується та застосовується вакцинація від ВПЛ, зокрема від його найнебезпечніших для організму людини типів, в деяких країнах ця вакцина входить в графік ОБОВ’ЯЗКОВИХ щеплень.
 
В хірургічному центрі CitiDoctor проводиться вакцинація від вірусу препаратом Церварикс (зареєстрований наказом 511-Адм МОЗ від 27.09.2007 р.), країна-виробник – Бельгія. Вакцинація проводиться дівчаткам від 9 до 14 років, які не живуть статевим життям, по дводозованому графіку – дві дози по 0.5 мл 0.5 і 13 місяців, від 15 років тридобовий графік – три дози по 0.5 мл 0, 1, 6 місяців.
 
Пам’ятайте, що своєчасна профілактика є попередженням багатьох захворювань та дозволить вам бути у безпеці до виникнення необхідності звертатися до лікаря з діагнозом чи неприємними симптомами. Приходьте до спеціаліста у гарному здоров’ї та підтримуйте своє тіло у формі для внутрішньої краси та впевненості у собі. Будьте відповідальними за себе та своїх дітей!

  

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.