Войти

Центр «АЙЛАЗ» на 5 Європейському конгресі ортокератології

14-17 листопада пройшов 5 Європейський конгрес ортокератології.



 
 
 
 
 
 
 
 
Україна була представлена доповіддю головного лікаря клініки «АЙЛАЗ» – Ковальова Андрія Івановича, який представив нове бачення механізму контролю короткозорості у дітей за допомогою ортокератологічних лінз Парагон.
 
 
 
 
     
         
 
Сьогодні клініка «АЙЛАЗ» – це відомий у колах ортокератологів і пацієнтів центр корекції зору, де використовуються всі сучасні технології корекції короткозорості, далекозорості та астигматизму. Вже 3 роки клініка «АЙЛАЗ» є, до того, же науково-навчальним центром компанії «Парагон» в Східній Європі.
 
          
 
Ми пишаємося тим, що така відома та покликана бути лідером ортокератології компанія, як «Парагон», вибрала нашу клініку як свій учбовий і науково-клінічний центр.

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.