Войти

Професор Songul Serefhanoglu у CitiDoctor

7-8 листопада 2019 року з 8.00 до 20.00 за попереднім записом у хірургічному центрі CitiDoctor приймає та консультує гематолог, професор з Туреччини Songul Serefhanoglu з гематологічного відділення Medical Park.



 
 
 
Показники поточної основної діяльності в відділенні гематології: периферична трансплантація гемопоетичних стволових клітин – 100-120 на рік (60-70 алогенних, 40-50 аутологічних).
 
 
 
З ініціативи хірургічного центру CitiDoctor, зокрема, лікарів-гематологів, хіміотерапевтів, онкологів, і безпосередньої підтримки керівництва нашого медичного центру, професор проведе консультації для пацієнтів з онкологічними захворюваннями крові, особливо для тих, хто потребує трансплантації кісткового мозку.
 
Професор Сонгюль Шерефханоглу, MD
 
          
 
Спеціалізація: кістковий мозок, медична онкологія, гематологія, трансплантація кісткового мозку, лікування стволовими клітинами.
 
Освіта
  • Медичний факультет: університет Фірат, Елазіг / Туреччина, 1994-2000 рр.;
  • внутрішня медицина: університет Інонія, Малатья / Туреччина, 2001-2005 рр.;
  • гематологія: університет Хаджеттепе, Анкара / Туреччина, 2006-2009 рр.
Посади
  • Директор гематологічного відділу учбово-дослідницької лікарні ім. д-ра Лютфі Кирдар, Стамбул, 2009-2012 рр.;
  • гематологічне відділення лікарні Флоренс Найтінгейл, Стамбул: 2012-2013 рр.;
  • гематологічне відділення Меморіальної лікарні Сіслей, Стамбул: 2013-2017 рр.;
  • директор і президент відділення гематології дорослих Меморіальної лікарні Сіслей, Стамбул, 2017-2019 рр.
Прийом до професора відбувається за попереднім записом через наш контакт центр – телефонуйте за номером +38 044 333 48 85, залишайте заявку на сайті або використовуйте для запису мобільний додаток CitiDoctor. Скористайтеся можливістю отримати рідкісний огляд від наукового фахівця міжнародного рівня разом з відповідями на найскладніші питання! Ми робимо все можливе, щоб ви змогли отримати якісне лікування в Україні, заощадивши свій час і сили.
 
Приєднуйтеся до наших сторінок в соціальних мережах Facebook та Instagram, щоб отримувати найсвіжіші новини та повідомлення про акційні пакети і спецпропозиції.

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.