Войти

Перінеопластика в CitiDoctor – інтимна досконалість жіночого тіла

Медичний центр CitiDoctor сформував потужну базу лікарів, які здатні створити та вдосконалити будь-яку частину вашого тіла.



     Складні операції при мінімальних хірургічних втручаннях – наша головна перевага та особливість. Наш пацієнт знаходиться в захисті 24/7 та завжди проінформаний на всі 100%.

Завдяки неймовірно прогресивному розвитку таких спрямувань, як пластична хірургія та гінекологія, ми надаємо велику кількість медичних послуг для жінок, які займаються своїм здоров’ям та красою.

Наразі СітіДоктор професійно проводить сучасну та затребувану операцію – перінеопластику.

Це операція з корекції тканин і м’язів в зоні бікіні. Дана методика дозволяє зменшити розміри піхви, оновити тканини промежини та відтворити гістологічний ліфтинг. Така операція повністю відновлює будь-який естетичний та фізіологічний дискомфорт, а також покращує сексуальне життя жінки.

Переваги перінеопластики нитками:

    •    перевтілення пацієнтка отримує всього за 20-30 хвилин;

    •    термін реабілітації 1 година;

    •    повернення до статевого життя та фізичних навантажень вже за 10 днів.

Для проведення такої операції потрібен досвічений лікар-гінеколог, новітнє обладнання та досконале знання техніки. Ми забезпечуємо своїх пацієнтів кожним із цих позицій. Від вашого першого дзвінка та повного одужання ми гарантуємо нагляд, увагу та професійну допомогу з актуальних питань.

Ви можете зателефонувати за номером (044) 333-48-85 чи залишити заявку на сайті. Ми раді почути ваш голос та допомогти знов отримати впевненість! Пам’ятайте, що ані час, ані обставини не можуть забрати вашої краси, якщо ви відчуваєте її зсередини! Ми допоможемо вам повернути любов до себе. Звертайтеся!

Задавайте питання та записуйтеся на прийом за тел. 044 333 48 85. 

Долучайтеся до наших сторінок у соціальних мережах Facebook та Instagram, будьте в курсі всіх новин у нашому щотижневому дайджесті подій і знайомтеся на сайті центру зі спеціалістами.
  

CitiDoctor – це міжнародний медичний центр нового покоління.

Інновації та нова культура цінності життя!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.com.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.