Войти

Як позбавитися катаракти? ТОП запитань і відповідей про сучасну хірургію катаракти

Багатьох людей похилого віку лякає слово «операція». А якщо мова йде про хірургічне втручання в очі, наприклад, про лікування катаракти, то страхів та сумнівів стає в декілька разів більше.



Чи боляче під час операції та як довго вона триває? Чи швидко проходить період реабілітації? І найголовніше – чи безпечно це? Чи покращиться зір після неї?
 
Насправді, сучасне лікування катаракти – це комфортно, безпечно та швидко.
 
Щоб переконатися в цьому та дізнатися, що саме на вас чекає під час операції, перегляньте наш інформаційний ролик, в якому ми спробували розвіяти популярні міфи. 
 
Чим довше ви відкладаєте рішення щодо операції, тим все гірше себе почуваєте. Залиште сумніви, позбудьтеся катаракти раз і назавжди! 
 
Досвідчені лікарі офтальмологічної клініки «АЙЛАЗ» вже чекають на вас на консультацію.
 
Офтальмологічна клініка повного циклу АЙЛАЗ – це спеціалізований центр відновлення зору у м. Київ. Особливістю нашого центру є те, що він оснащений найсучаснішими діагностичними і лікувальними технологіями, операційним і післяопераційним блоками, системою стерилізації повітря, власною лабораторією, у центрі працюють найдосвідченіші в Україні фахівці-офтальмологи. 
 
 

                

 
Клініка АЙЛАЗ спеціалізується в напрямках:
  • корекція зору – зокрема, лазерна корекція, імплантація внутрішньоочних лінз, рефракційна терапія, рефракційна заміна кришталика, склеральні лінзи;
  • хірургія катаракти;
  • лікування захворювань рогівки (кератоконусу, кератитів);
  • лікування та хірургія глаукоми;
  • лікування та хірургія захворювань сітківки;
  • лікування та хірургія косоокості;
  • хірургія патологій сльозових шляхів (дакріоциститу, синдрому «сухого ока»);
  • реконструктивно-пластична хірургія.

Головною метою клініки АЙЛАЗ є не тільки впровадження в Україні сучасних технологій діагностики та лікування, а і дотримання нових стандартів медичного обслуговування, що базуються на індивідуальному підході, взаємоповазі та довірі. 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: (044) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.