Войти

Краплі для очей, що потрапляють точно в ціль

Скажіть, як часто, під час капання в очі, ви вмить забували про це та втрачали краплі ліків на щоках?



лікар-офтальмолог медичного центру «АЙЛАЗ»    Савинець Тетяна Володимирівна
 
Признавайтеся, було. Так ось, саме для таких «поспішних» пацієнтів в США розробили новий дозатор, який робить краплі настільки крихітними, що вони не виливаються з ока.
 
Таким чином, інстиляція лікарських препаратів в око проводиться в новому вигляді та, в порівнянні зі звичайними флаконами-крапельницями, новий прилад витрачає менше ліків при закапуванні. Крім цього, одним з основних переваг розробники виділяють те, що тепер в око потрапляє менша кількість консервантів – це робить лікування більш стерпним.
 
Таке нововведення стане найбільш комфортним для пацієнтів з глаукомою, адже їм необхідно щодня закопувати по декілька препаратів. Тепер крапель буде вистачати на довший термін, а на ефективності лікування це зовсім не відіб’ється.
 
Очікується, що в аптеках таку новинку можна буде придбати з 2020 року. Чекаємо з нетерпінням, адже все унікальні та корисні відкриття завжди потрапляють для пацієнтів центру «АЙЛАЗ» першими.
 
Ми дбаємо про здоров’я ваших очей, стежачи за інноваціями у всьому світі! 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.