Войти

Клініка «АЙЛАЗ» на науково-практичній конференції Ophthalmic Hub 2021

1-2 жовтня 2021 відбулась довгоочікуванна науково-практична конференція з міжнародною участю Ophthalmic Hub 2021 від Health Hub.



 
 
 
Така подія є знаковою для офтальмологічної клініки «АЙЛАЗ» та ми раді бути заявленими учасниками як серед партнерів, так і серед спікерів цього масштабного заходу.
 
 
 
Для нас честь ділитися нашими знаннями та можливостями і ми завжди відкриті для того, щоб і самим дізнатися нове та цікаве! Не дивлячись на розвиток технологічних можливостей – без людини жодне досягнення немає сенсу. Тому ми неймовірно пишаємось тим, що українські офтальмологи підвищують кваліфікацію, та тим, що нам є для кого працювати!
 
 

                    

 
 
Дякуємо за довіру – ваш зір під надійним наглядом професіоналів.
 
Окрема подяка організаторам заходу! Ми вражені рівнем підготовки та нам приємно стати частиною такого яскравого офтальмологічного свята. Нові знайомства, контакти та обговорення – ще один крок до нашого спільного розвитку. До зустрічі на нових заходах! 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.