Войти

CitiDoctor та Wizz Air Kyiv City Marathon

Wizz Air Kyiv City Marathon вже в десятий раз проводив марафонський забіг – спортивний захід світового рівня, учасником котрого стала і команда CitiDoctor.



 
 
Марафон – це  можливість випробувати та здолати самого себе, насолодитися витримкою та відчути фантастичну енергію спорту!
 
У цьому році захід проходив 4, 5 та 6 жовтня.
 
 
 
 
У п’ятницю та суботу, 4-5 жовтня на території комплексу ВДНГ відбулась спортивна виставка, де команда центру CitiDoctor та наші партнери офтальмологічна клініка АЙЛАЗ приймали пацієнтів перед забігом.
 
 
Ми безкоштовно надавали консультації з ортопедії, травматології та спортивної медицини, кардіології (робили ЕКГ перед забігом), а також, за показаннями лікаря, тейпували спортсменів!
 
 
Неймовірно приємно було насолодитися спілкуванням, дати поради та відчути командний дух перед забігом!
 
 

             

              
Дистанції марафону (42,195 км) та півмарафону (21,0975 км) бігуни долали наступного дня, у неділю 6 жовтня. Стартували від Софійської площі. Ми також взяли участь у спеціальному благодійному марафоні, 50% внеску з якого було перераховано організаторами на придбання нового мамографу для українських пацієнтів!
 
Отримали задоволення та посприяли покращенню рівня медицини в Україні! Насичені 3 дні та є результат! Будьте у формі, піклуйтеся про себе вчасно, та вивчайте культуру активного стилю життя максимально досконало. 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.