Войти

CitiDoctor – партнер Української школи гематології

Медичний центр CitiDoctor став офіційним партнером Української школи гематології, що функціонує на базі Всеукраїнської асоціації клінічної хімії та лабораторної медицини.



Одним із співзасновників школи є гематолог медичного центру CitiDoctor, доктор медичних наук, професор, гематолог вищої категорії, спеціаліст з лабораторної генетики вищої категорії Клименко Сергій Вікторович.
 
Діяльність школи зумовлена необхідністю проведення конференцій і вебінарів з гематології та онкогематології з метою безперервного удосконалення спеціалістів у цій сфері. Школа буде корисною для лікарів-гематологів, онкологів, спеціалістів лабораторної медицини, терапевтів, лікарів загальної практики та інших спеціалістів медичної практики.
 
Заходи відбуваються як онлайн, так і офлайн. Уроки можна переглядати у записі та отримувати презентації викладачів з курсів. Кожен з учасників може брати участь у дискусії, обговорювати спостереження з провідними фахівцями, ділитися думками про досягнення та розробки в гематології.
 
Деталі та розклад занять ви можете знайти за посиланням http://ush.org.ua/.
 
Раді співпраці та рекомендуємо приєднуватись 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров`я без компромісів!

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь



Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.