Войти

Співробітники «АЙЛАЗу» теж роблять собі лазерну корекцію. Історія з життя

Як і під час будь-якої операції, хірург не може обійтися без операційної сестри. Навіть зараз, у часи розвитку високих медичних технологій, операційна сестра – така же невід'ємна людина в операційній, як і хірург.



 
 Під час операції рухи сестри точні, буквально доведені до автоматизму. Її професіоналізм народжує у хірурга високий ступінь довіри, що дозволяє, не відриваючи погляду від мікроскопа та не промовляючи жодного слова, протягнути руку і бути впевненим, що в його руку буде покладено саме той інструмент, який є необхідним.
 
Кожна людина хвилюється, погоджуючись на лазерну корекцію, це природно, але вже в операційній, коли можна почути тільки приглушений шум лазерного обладнання та доброзичливий голос хірурга, пацієнт розслабляється і операція проходить для нього комфортно.
 
Лариса, як багато пацієнтів клініки, страждала від низького зору. Лазерну корекцію їй провів досвідчений офтальмохірург, головний лікар Андрій Іванович Ковальов, якому ось уже майже 15 років асистує кожен день ця тиха та привітна дівчина з дивовижними зеленими очима – Лариса Щербина.
 
Дивіться відгук про лазерну корекцію Лариси: 
 
                     

 

 

МИ ЗНАЄМО ВСЕ ПРО ВАШІ ОЧІ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.