Войти

Офтальмологія в Києві під час війни

Руйнівна війна, що розгорнулася на території України з російськими окупантами, виявилася складним випробуванням для медичного бізнесу.



 

      Багато приватних клінік, зокрема в столиці України, не витримали небезпек війни та згорнули свою діяльність або переїхали у західні області країни.

Офтальмологічна клініка «АЙЛАЗ», що знаходиться у м. Києві (біля ст. метро «Почайна»), від самого початку війни, всупереч всім складнощам і небезпекам, не припиняла своєї роботи, проводила діагностику зору та його лікування всім пацієнтам, хто потребував офтальмологічної допомоги.

Допомога надавалася як захисникам України зі ЗСУ та київської тероборони, так і простим громадянам.

Частина спеціалістів «АЙЛАЗу» мобілізувалися та виконують відповідальну місію захисту України в лавах ЗСУ та тероборони. Попри це, команда клініки зробила все можливе та неможливе, щоб зараз, під час війни, українська офтальмологія продовжувала працювати заради збереження та покращення зору своїх пацієнтів.

В клініці проводяться всі види діагностики та лікування очних хвороб. Операцію катаракти та лазерної корекції зору можна зробити у день обстеження. Для військовослужбовців та учасників тероборони лазерна корекція зору проводиться зі знижкою 20% на всі рівні складності.

Команда клініки вірить у Перемогу України та робить для цього все необхідне. «АЙЛАЗ» працює для вас.

 

ВІРИМО У ЗСУ! ПРАЦЮЄМО НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу


Дізнатись більше

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.