Войти

«СІТІ ДОКТОР» починає приймати пацієнтів!

Кожен українець зараз проходить непросте випробування, тому ми повинні робити все, що в наших силах, для скорішої перемоги!



Ми тримаємося та віримо у майбутнє України. Весь цей час наші лікарі добровільно надавали допомогу армії та пораненим людям.

Враховуючи велику кількість звернень наших пацієнтів у воєнний час, команда клініки «СІТІ ДОКТОР» ухвалила рішення максимально відновити свою роботу і для громадян, які цього потребують.

З 23 березня 2022 року медичний центр «СІТІ ДОКТОР» поновлює приймання пацієнтів у звичайному режимі! Обстеження, консультація, діагностика та хірургія з деяких напрямків повністю відновлюються.

Для пацієнтів доступні консультація та хірургія за такими напрямками:

   -   ЛОР дитячий і дорослий;

   -   загальна хірургія;

   -   проктологія;

   -   ендоскопія (гастроскопія, колоноскопія, бронхоскопія) – як с загальною анестезією, так і без;

   -   гінекологія;

   -   урологія;

   -   консультація онколога;

   -   проведення хімієтерапії.

Ми приймаємо щоденно, попередній запис та вся інформація – за номером нашого кол-центру 044 333 48 85. Телефонуйте, ми завжди готові вам допомогти!

Нагадаємо, що наш партнер М24 (МРТ і КТ) також знаходиться в робочому режимі та приймає пацієнтів для діагностики. Звертайтеся!

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров`я без компромісів!

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь



Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.