Войти

Лазерна корекція та діти: гарний зір на все життя. Новий проєкт від офтальмологічного центру «АЙЛАЗ»

Лазерна корекція дійсно допомагає людям бачити краще.



Після лазерної корекції людина отримує результат гарного зору на все життя, то ж процедура стає все більш затребуваною та популярною.
 
Але люди часто бояться оперативного втручання на очах. Вони побоюються, що під час лазерної корекції можуть кліпнути очима чи відвести зіницю. Відкладають, бо не розуміють, як скоро вони повернуться до звичного способу життя та які можливості перед ними відкриються, якщо вони наважаться на операцію.
 
Саме тому ми створили проєкт для батьків «Гарний зір на все життя», націлений на підтримку та захист здорового зору дітей, де зібрали найактуальніші факти від наших лікарів і відгуки наших пацієнтів. Надана інформація допоможе вам краще зрозуміти можливості лазерної корекції та повністю оцінити її безпеку. Офтальмологічні інсайти, легкий дизайн і зручні інфографіки допоможуть вам ухвалити правильне рішення та попіклуватися як про себе, так і про своїх дітей!
 
У рамках проєкту ми ініціювали унікальну та доступну сімейну програму, що зробить перевірку зору цікавою для вашої дитини та виховає відповідальність і дисципліну щодо здоров’я у всієї родини. Програма, розрахована на дітей тих батьків, які зробили лазерну корекцію в клініці «АЙЛАЗ», має довгостроковий термін: очі вашої дитини до 16 років будуть під наглядом і захистом профільних фахівців!
 
Що отримує ваша дитина, якщо її вік – від 8 до 16 років:
  • щорічну повну діагностику зору та консультацію досвідченого офтальмолога клініки «АЙЛАЗ» зі знижкою 50% впродовж п'яти років.
Програма стартує 1 жовтня 2021 року.
 
Всі деталі на спеціальному сайті проєкту «Гарний зір на все життя» – переходьте за посиланням та заощаджуйте разом із клінікою «АЙЛАЗ»! 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.