Войти

Ми вакциновані від COVID-19 заради вашої безпеки

Офтальмологічний центр «АЙЛАЗ» завжди був максимально безпечним місцем перебування для всіх наших пацієнтів.



Ми тримаємо задану планку та хочемо запевнити вас, що приймаємо пацієнтів згідно найвищих світових стандартів, проявляючи особисту соціальну відповідальність по відношенню до інших людей! У нашій клініці застосовуються ламінарні потоки, тому 24/7 циркулює очищене повітря, ми захищені від бактеріологічного середовища та повністю забезпечуємо своїх пацієнтів комфортними умовами, піклуючись про ваше здоров’я.
 
В умовах епідемії коронавірусу COVID-19 та необхідності близько контактувати з нашими пацієнтами під час обстежень, корекцій зору і лікувальних процедур, весь медичний персонал клініки «АЙЛАЗ» пройшов вакцинацію від SARS-CoV-2. Ми поставили цінність вашої безпеки на особливе місце та зробили все необхідне, щоб забезпечити максимальний захист вашого здоров’я.
 
Безпека прийому пацієнта починається з медичного центру, його облаштування та умов діагностичних і хірургічних приміщень. Офтальмологічний центр «АЙЛАЗ» з першого дня існування обладнано за міжнародними стандартами, ми щодня працюємо над тим, щоб відповідати найвищим вимогам у сфері медичних послуг.
 
Бережіть себе, відвідуйте лікаря при доброму самопочутті, а при перших ознаках ОРВІ залишайтеся вдома. Пам’ятайте, що для здоров’я ваших очей у вас завжди є «АЙЛАЗ»! 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.