Войти

5 популярних питань про SMAS-ліфтинг і відповіді на них

Процедура безопераційного SMAS-ліфтингу за останні роки стала лідером серед неінвазивних методів підтяжки обличчя.



Саме ефективність ультразвукового ліфтингу зумовлює таку високу популярність апаратної підтяжки обличчя та тіла, а інноваційність та висока технологічність методики вважаються другорядними факторами. Хоча всі характерні ознаки та переваги маніпуляції тісно пов’язані й спрямовані на досягнення єдиного стійкого результату — омолодження.

Безопераційний метод доволі простий і зрозумілий, але кількість питань, що виникають у пацієнтів в переддень проведення підтяжки обличчя, не зменшується. У цій статті зібрали найпоширеніші запити щодо SMAS-ліфтингу, відповіді на які точно допоможуть спокійно та впевнено наважитися на процедуру.

Чи є альтернатива апарату Альтера?


Ні. Досвідчені користувачі косметологічних послуг «полюють» саме на клініки, де для процедури SMAS-ліфтинг використовується виключно американська установка Альтера, детальніше про яку шукайте на сайті клініки ANACOSMА за посиланням: ultrazvukovoj-lifting-kozhy-altera/. Це єдиний апарат, що пройшов усі дослідження та відповідає сертифікатам якості міжнародного стандарту. Радимо завжди звертати увагу на походження апаратів, що взаємодіють зі шкірою обличчя, щоб не отримати зворотний ефект від процедури.

Скільки тримається ефект від безопераційної підтяжки?


Після SMAS-ліфтингу є стійкий омолоджувальний результат, оскільки термін «ефект» — це про щось більш короткотривале. Безумовно, усе залежить від індивідуальних особливостей організму, але загалом якісне омолодження з естетичним ліфтингом шкіри, покращенням тонусу м?язів та усуненням вікових змін може зберігатись від 1 до 3 років.

Чи може процедура не дати результату?


Результативність ультразвукового методу, що підтягує шар СМАС в структурі обличчя має велику доказову базу та доволі високу оцінку пацієнтів. Спираючись на офіційні дані клінічних досліджень, позитивний результат від апаратної підтяжки отримують до 90% пацієнтів. 

Який вік рекомендований для апаратного ліфтингу?


Ліфтинг каркаса обличчя зі шкірою, м?язами та жировою тканиною варто проводити тоді, коли обличчя вже має перші вікові зміни. На молодому доглянутому обличчі без зморшків результат просто не буде помітний. Тому середній вік пацієнтів для процедури — від 35 років.

Чи болісна процедура — які відчуття в процесі? 


Під час процедури відчувається м?яке поколювання з незначним тепловим ефектом. Залежно від індивідуального больового порогу кожного пацієнта можна використовувати місцеве знеболення у вигляді кремів-анестетиків.

Більш ефективної, високотехнологічної та безпечної підтяжки обличчя без жодного розрізу годі й шукати. В клініці ANACOSMА створені всі комфортні умови для естетичного омолодження!

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про красоту:
Меню раздела Красота
 
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.