Войти

За межами лазерної корекції: проєкт клініки «АЙЛАЗ» з внутрішньоочних (факічних) лінз

При високих ступенях порушення рефракції або дуже тонкій рогівці лазерну корекцію зору зробити неможливо.



Для корекції зору таких пацієнтів спеціально розроблені та ось вже більш ніж 10 років в усьому світі успішно застосовуються спеціальні факічні лінзи (такі, що імплантуються без видалення власного кришталика, а додатково до нього), котрі також називаються внутрішньоочними контактними лінзами.
 
Офтальмологічна клініка «АЙЛАЗ» піклується про всіх своїх пацієнтів, тому ми створили спеціальний проєкт про корекцію дуже високих ступенів короткозорості, далекозорості та астигматизму – від + 15.0Д до -20.0Д і астигматизма до -6.0Д, щоб надати всю необхідну інформацію про можливості факічних лінз, технологію їх імплантації, відповісти на найбільш розповсюджені питанні та познайомити з людьми, яким вже імплантували в «АЙЛАЗі» внутрішньоочні контактні лінзи. Ви дізнаєтесь, чи безпечною є операція, яких результатів чекати у віддалений період та про ціни з детальним поясненням вартості лікування. Ви також отримаєте відомості про українські клініки, де пропонується технологія імплантації факічних лінз.
 
Лікарі клініки «АЙЛАЗ» прагнуть бути максимально почутими нашими пацієнтами, тому надають всі необхідні матеріали та статистичні дані, щоб забезпечити якнайбільшу обізнаність, прозорість і доступність інформації для кожного пацієнта! Місце лікування – особистий вибір кожного, але доступ до знань про можливості сучасної офтальмології – наша відповідальність перед вами. 
 
Тому досліджуйте, аналізуйте та довіряйте своє здоров’я найкращим.
 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.