Войти

Анестезіологічна служба хірургічного центру CitiDoctor

16 жовтня відзначався День анестезіолога.



Для медичного центру «СІТІ ДОКТОР» кожне свято – ще один привід нагадати нашим співробітникам, як ми цінуємо їх професіоналізм і досвід! Відділення інтенсивної терапії клініки відповідає всім міжнародним стандартам та повістю забезпечує контроль життєво важливих функцій наших пацієнтів у необхідних ситуаціях.
 
Надійна анестезіологічна служба – це запорука успіху кожного лікаря, який оперує, і ми пишаємося, що на базі нашої клініки сформувалася така потужна команда спеціалістів. Пацієнти центру CitiDoctor люблять вас, колеги поважають, а керівництво цінує – і це дійсно показник вашого високого рівня! Ми можемо забезпечити проведення операції будь-якої складності та відповідально підійти до найскладнішого кейсу.
 
 
 
Робота спеціалістів відділення інтенсивної терапії підтримується цілодобовою роботою лабораторії, де в мінімальні строки можна отримати результати аналізів будь-якого рівня складності. Всі документи передаються особисто через наших адміністраторів, відсилаються на електронну пошту або відправляються дистанційно на мобільний додаток одразу у ваш смартфон.
 
Наша команда створила сервіс, якого ви варті! І хоча наркозу пацієнт зовсім не відчуває та не бачить всієї великої роботи команди під час медикаментозного сну – ваше життя у компетентних, надійних руках професіоналів, які люблять і знають свою роботу!

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров`я без компромісів!

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь



Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.