Войти

Безкоштовні консультації лікаря онколога та онкохірурга

Раді повідомити, що відтепер кожної суботи з 10 до 13.00 години ранку в клініці CitiDoctor ви зможете отримати безкоштовні консультації лікаря онколога та онкохірурга.



 

Нам важливо, щоб кожен пацієнт, який звертається до клініки CitiDoctor, отримав відповіді на свої запитання стосовно здоров’я та почув поради профільного спеціаліста. У відповідь на ваші численні запити та прохання, ми впроваджуємо безкоштовні консультації онко-спеціалістів на постійній основі.
 
Онкологічне захворювання може виникнути у будь кого і, на жаль, в будь-якому віці. Зрозуміло, що якісна та своєчасна діагностика онкозахворювань дуже важлива. Кожній людині після 40-ти років рекомендовано хоча б 1 раз на один-два роки робити комп’ютерну томографію всього організму з метою скринінгу.
 
В клініці СітіДоктор завжди до ваших послуг: 
  • професійна команда лікарів,
  • сучасне обладнання, 
  • якісна діагностика.

                           

 
Звертайтесь до наших адміністраторів, телефонуйте за номером +38 (044) 333 48 85 та особисто переконайтеся у можливостях команди онкологів нашого медичного центру.
 
Долучайтеся до наших сторінок у соціальних мережах Facebook та Instagram, щоб отримувати найсвіжіші новини та повідомлення про акції.
 
З турботою та бажанням допомогти, команда CitiDoctor

 

CitiDoctor – это международный медицинский центр нового поколения.

Инновации и новая культура ценности жизни!

Задайте вопрос врачам и получите ответ


Международный медицинский центр CitiDoctor https://citidoctor.com.ua

04073, Украина, г. Киев, просп. С. Бандеры, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.