Войти

1 серпня – старт хірургії катаракти за спеціальною ціною!

Разом із віковими змінами у нас і наших батьків приходять деякі захворювання, що пов’язані із тривалою роботою організму.



Наша задача – бути готовими до них і своєчасно позбавитися від ризику. Катаракта – одна з таких вікових патологій, що з часом вражає очі.
 
Поступова втрата прозорості кришталика погіршує зір, а разом з цим і значно знижує комфортність життя, скорочує час активної діяльності. В таких випадках показана швидка та якісна високотехнологічна хірургія катаракти, що стала сучасним методом боротьби із захворюванням. Така операція дозволяє за один день з комфортом відновити зір і повернутися до активного життя.
 
Клініка «АЙЛАЗ» продовжує програму хірургії катаракти для українських пенсіонерів!
 
Після хвилі COVID-19 ми прийняли рішення продовжити акційну ціну для наших пацієнтів і розширити можливості індивідуальної пропозиції внутрішньоочних лінз економ-варіанту.
 
           
 
У суму входить операція, консультація анестезіолога, супровід анестезіолога в операційній, перебування в палаті післяопераційного спостереження, 1 місяць спостереження та стандартний пакет медикаментів після операції.
 
Одне залишається незмінним – висока якість супроводу під час операції. Ми так само не можемо економити на якості витратних матеріалів, що грають вирішальне значення в безпеці хірургії!
 
Це означає, що ми можемо забезпечити ще більший комфорт зору після видалення катаракти.
 
Поверніть собі зір, як у молодості, та радійте кожній миті життя!
 
Подробиці та запис за номером тел.: 044 364 10 01

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.