Войти

Лекція від клініки «АЙЛАЗ» – «COVID-19 та офтальмологічна практика»

7-9 жовтня в Києві відбувається 29 Міжнародна медична виставка Public Health.



Подія збіглася з Міжнародним днем зору (8 жовтня). В рамках подій медичний центр «АЙЛАЗ» представив лекцію на тему «COVID-19 та офтальмологічна практика», де були представлені  алгоритми організації роботи сучасної клініки.
 
Особлива увага була приділена системам очищення та стерилізації повітря, що застосовуються в клініці. Основним ризиком зараження COVID-19 є тривале скупчення людей в закритому приміщенні (ВООЗ, травень 2020). Тому в практикуючих клинках необхідно проводити очищення та стерилізацію повітря спеціальними системами. Саме такі системи встановлені в клініці «АЙЛАЗ» і були продемонстровані в лекції.
 
Сучасна дійсність вимагає переобладнання більшості лікувальних установ для підвищення рівня безпеки перебування в них людей 

 

МИ ЗНАЄМО ВСЕ ПРО ВАШІ ОЧІ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.