Войти

Зустрічайте ранок в ефірі «ЛІКАР ЗНАЄ» з клінікою «АЙЛАЗ»

8 грудня о 10:00, на зимовий ранковий ефір  ТРК «КИЇВ»



був запрошений лікар-офтальмолог першої категорії, кандидат медичних наук Левицький Іван Михайлович. Свою експертну думку та досвід клініки «АЙЛАЗ» лікар професійно представив у програмі «ЛІКАР ЗНАЄ»!
 
Тема ефіру сьогодні – хірургія катаракти. Це наймасовіша операція в офтальмології та одна з найбільш успішних. І все ж, прийняття рішення про операцію – питання не просте. Експерти клініки «АЙЛАЗ» допоможуть вам розібратися у всіх важливих деталях цього питання.
 
Вікова катаракта може розвинутися після 70 років, але бувають випадки, коли її діагностують і в 60 років, інколи навіть і в 45. Катаракта здатна знизити якість життя та з часом позбавити можливості бачити. Сучасний спосіб позбавитися катаракти та повернути зір – холодна факоемульсифікація, що використовується у клініці «АЙЛАЗ». Нині хірургія катаракти справедливо вважається однією з найбезпечніших операцій в сучасній офтальмології, це доведено міжнародними дослідженнями.
 
Тож дивіться ефір, залишайте коментарі та поширюйте у своїх соцмережах! Давайте робити ці ефективні кроки до офтальмологічної освіти разом!
 
 

                     

 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.