Войти

Зі святом весни!

Медичний центр CitiDoctor вітає кожну родину зі святом весни!



       

      Кожен новий день – це привід для нашої команди зробити ще один крок назустріч пацієнтам, які потребують змін, порад і підтримки.

Наш медичний центр вже котрої весни займає лідируючі позиції з усіх напрямків хірургії та рекордно виконує складні хірургічні втручання. Ми раді надавати українським пацієнтам можливість не летіти за кордон, а на рівні лікуватися в столиці.

Сьогодні ми хочемо привітати кожен дім, кожну родину та особистість з початком весни! Кожен з нас заслуговує на свято, а особливо наші гарні, мудрі та тендітні жінки!

Ваші плечі однаково здатні приймати і любов, і випробування, а ви, мужньо, приймаєте і те, й інше. Ви дуже сильні, і кількість лікарів-жінок в нашій клініці це доводить!

Тож, шановні пацієнти, друзі та колеги! Цінуйте життя і не забувайте про щорічний огляд, адже на варті вашого здоров’я, як завжди, лишається CitiDoctor!

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров`я без компромісів!

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь



Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.