Войти

М'які контактні лінзи для контролю міопії

Прогресуюча короткозорість – тема номер один в практиці дитячих офтальмологів.



Особливо актуальною вона стає тепер, в період дистанційного навчання та ще більших зорових навантажень. Ортокератологія – корекція нічними лінзами Paragon – з'явилася в Україні 15 років тому, в клініці «АЙЛАЗ», і довела свою ефективність в плані контролю розвитку короткозорості та безпеки.
 
Сьогодні це найпопулярніший в світі метод лікування прогресії короткозорості у дітей.
 
Однак не завжди можна підібрати такі лінзи. Можливості обмежені короткозорістю в 6 діоптрій, особливостями конфігурації рогівки, вимагають досвіду лікаря та настрою пацієнта і його батьків.
 
М'які лінзи в цьому відношенні звичніше та мають у своєму розпорядженні більш широкі можливості. Вже більше року в Україні застосовуються спеціальні м'які контактні лінзи для контролю міопії.
 
 
Інноваційні м'які контактні лінзи, завдяки своєму спеціальному дизайну, гальмують прогресію короткозорості. Ці лінзи підходять для дітей, можуть коригувати високі ступені короткозорості та астигматизму, добре переносяться маленькими пацієнтами.
 
Фахівці-офтальмологи з інтересом спостерігають за можливостями лінз MyOpia. Накопичується позитивний досвід їх застосування.
 
У цьому році на традиційній конференції молодих вчених Вінницького медичного університету ім. М.І. Пирогова доповідь студентів під керівництвом доцента кафедри офтальмології Грижимальської Є.Ю. на тему про застосування костомізованих лінз MiOpia у підлітка з високим ступенем короткозорості була відзначена гідним 3-м місцем серед безлічі представлених на конкурс наукових робіт.
 
Сучасна українська офтальмологія має найбільш інноваційні методики лікування пацієнтів! 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.