Войти

Офіційно: компанія Paragon отримала підтвердження CE для лінз CRT при контролі міопії у дітей

Всі офіційні джерела опублікували заяву про те, що компанія Paragon отримала дійсне підтвердження CE («європейської відповідності») на застосування лінз CRT для контролю міопії у дітей.



 На сьогодні ще жодна компанія в світі не має офіційних рекомендацій на використання ортокератологічних лінз для контролю короткозорості у дітей. Тому це не лише особисте досягнення бренду, а й справжній прорив у дитячій офтальмології.

Дослідження та аналіз дії лінз проводилися як зовнішніми незалежними компаніями, так і самою компанією Paragon, що дає батькам ще більшу впевненість в ефективності методу та його безпеки застосування у дітей.

Компанія Paragon зарекомендувала себе ще раніше, коли отримала вперше в світі дозвіл FDA для використання ортокератологічних лінз без вікових обмежень, в тому числі, у дітей.

Як повідомляє зі свого інтерв'ю Leah Johnson, генеральний директор департаменту сервісу Paragon Vision Sciences: «Ми дуже горді тим, що саме компанія Paragon отримала офіційний дозвіл CE на застосування ортокератологічних лінз для контролю міопії у дітей і підлітків. Ця подія є поворотним моментом у розвитку ортокератології в цілому, офіційно та адміністративно підтверджує ефективність орто-лінз у лікуванні короткозорості».

Ці дослідження проводилися 25 місяців, а у дітей, які користувалися лінзами, було підтверджено зменшення швидкості розвитку короткозорості на 56%.
 
Така обставина дозволила компанії Paragon стати лідером цього напрямку, ставши першою компанією, що впровадила технологію нічної ортокератології для допомоги дітям. Лінзи не мають вікових обмежень і є справжнім порятунком у контролі короткозорості, відкривши всьому світу лікувальний засіб під час сну!
 
Джерела:
  • http://reviewofmm.com/coopervision-specialty-eyecares-paragon-crt-contact-lenses-receive-ce-mark-for-slowing-the-progression-of-myopia/ [reviewofmm.com]
  • https://www.aop.org.uk/ot/industry/contact-lenses/2020/10/07/slowing-myopia-coopervisions-paragon-crt-contact-lenses-receive-ce-mark [aop.org.uk]

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.