Войти

ТОВ «СІТІ ДОКТОР» – «Компанія року – 2019»!

За результатами міжгалузевої аналітики 2019 року, ТОВ «СІТІ ДОКТОР» було розглянуто серед 1040 компаній з заявленим рівнозначним видом діяльності (КВЕД 86.22) і серед підприємств малого та середнього бізнесу регіону м. Києва.



 

 

 

За результатами експертного аналізу ТОВ «СІТІ ДОКТОР» рекомендовано до співпраці, внесено в реєстр Надійних та інвестиційно привабливих підприємств України і оголошено переможцем у програмі «КОМПАНІЯ РОКУ ? 2019».

 

 

    

 

Дякуємо за визнання!

Цього року ми робили все, що в наших силах та можливостях, задля наших пацієнтів, і приємно вражені вашими відгуками, листами, словами вдячності, а також бездоганній репутації, що формується завдяки вашій думці про нашу працю.

Такий стиль роботи – для нас норма, і ми вдячні бути поміченими. Пишаємось бути взірцем, попереду ще багато нових висот!

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.