Войти

Сумісні операції в CitiDoctor: складна хірургія під кутом різних спеціальностей

Сучасна хірургія часто вимагає об’єднання зусиль кращих хірургів на перехресті різних напрямків.



 Команда досвідчених хірургів і використання якісного та сучасного обладнання дозволяють нам успішно вирішувати складні мультидисциплінарні проблеми.
 
До хірургічного центра «СІТІ ДОКТОР» звернулась молода пацієнтка, мати двох дітей з діагнозом – ракова пухлина молочної залози. Завдяки тому, що наша діагностика та лабораторія знаходяться в одному приміщенні, команда клініки працює швидко та приймає рішення, не затримуючи час на лікування пацієнта. Було вирішено невідкладно оперувати пацієнтку, але й зберегти її естетичну красу та впевненість у собі.
 
За операцію береться тандем онкослужби та пластичної хірургії CitiDoctor – онколог, онкохірург Слюсаренко Олександр Олександрович та пластичний хірург Бебих Олександр Романович. Командою була виконана двостороння мастектомія (видалення молочних залоз) з міні-інвазивним доступом у субмамарній складці, збережено соски, м’язи та одномоментно встановлено анатомічні імпланти.
 
          
 
Такі операції вимагають особливих умов операційного блоку – повної стерильності, потужного анестезіологічного забезпечення та комфортних умов реабілітації. Все це ми реалізували для виконання непростих операцій та швидкого одужання. Пишаємось роботою спеціалістів, які об’єдналися для рятування, лікування та відновлення пацієнтки.
 
Після операції з видалення молочних залоз для жінки вкрай важливо захистити себе від психологічної травми та зберегти як фізичне, так і емоційне здоров’я. Розвиток реконструктивної хірургії в клініці «СІТІ ДОКТОР» дозволив нам одночасно виконати дві операції та подолати хворобу непомітно та якісно! Дякуємо за довіру!
 

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримайте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.ua

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.