Войти

Современное инновационное оборудование стоматологии "Медли"

Успішна робота будь-якої стоматології перш за все базується на висококласних фахівцях та сучасному обладнанні, що відповідає усім стандартам світу.



Саме на сьогоднішній день стрімкий розвиток технологічних процесів дозволяє клінікам активно застосовувати в своїй практиці новітні прилади для профілактики, діагностики та лікування стоматологічних хвороб.

3D-Комп’ютерна томографія MORITA (Японія)

Невід’ємною частиною сучасної стоматології є комп’ютерна томографія щелеп. Вона проводиться для виявлення анатомічних особливостей будови зубів, каналів та коренів. КТ використовується при лікуванні ясен, плануванні хірургічних маніпуляцій та імплантації зубів.

Стоматологи медичного центру «МедЛі» у своїй повсякденній роботі використовують високотехнологічний рентген-апарат, що дає можливість проводити трьохвимірні знімки Veraviewepocs 3D, створений японською компанією Моrita.

При проведенні КТ рентгенівські промені проходять крізь тканини пацієнта та вловлюються спеціальним детектором. Провівши серію знімків, комп’ютер будує 3D модель, що і має назву комп’ютерна томографія. Така процедура є абсолютно безболісною та не викликає неприємних відчуттів.

Використання 3D-КТ MORITA дозволяє:

     •    знайти прихований карієс;
     •    виявити зуби, що вчасно не прорізались та новоутворення;
     •    провести контроль якісної постановки пломби, чи імпланта;
     •    помітити запальні процеси та руйнування щелепної кістки;
     •    знайти будь - які аномалії в розвитку зубів та щелепи.

Також проведення комп’ютерної томографії дає змогу змоделювати результат імплантації для пацієнта, щоб оцінити те, що вони отримають без найменших неточностей, або похибок.

Приємна новина для відвідувачів стоматології «МедЛі»! Саме зараз проведення КТ двох щелеп ВСЬОГО 500 грн. Пропозиція діє до 1 липня!

Технологія T-Scan III

В більшості стоматологій для дослідження та контролю змикання зубних рядів використовують копіювальний папір. Він дає змогу визначити місце контакту зубів, їх площину та ділянки підвищеного тиску. На сьогоднішній день використання копіювального паперу може привести до ряду недоліків, таких як, швидке зношення зубів, їх передчасна втрата, виникнення відколів на коронках, імовірність відторгнення імплантатів та спровокувати захворювання скронево-нижньощелепного суглоба.

В стоматології «МедЛі» використовують новітню інноваційну комп’ютерну систему діагностики змикання зубних рядів  - T-Scan III. Таке обладнання користується неабиякою популярністю в провідних стоматологіях, та не має жодних аналогів у світі.

Система T-Scan III являє собою прилад з спеціальною накусочною пластиною, що дозволяє з максимальною точністю здійснити нормалізацію всіх зубів на обох щелепах. Пацієнт прикушує частину приладу, що з’єднаний з комп’ютером та за допомогою завантаженої програми проводиться аналіз оклюзійних контактів зубних рядів.

Ця унікальна технологія дозволяє проводити діагностику стану найважливіших аспектів в ротовій порожнині:

     •    характер жувального навантаження на усі зуби;
     •    визначення точок «суперконтактів»;
     •    взаємозв’язок між роботою жувальних м’язів;
     •    патологічні рухи зубів та нижньої щелепи.

Використання T-Scan III є абсолютно безболісним, точним та дає змогу відобразити картинку на моніторі, що стає конкретною інструкцією для стоматолога. Це обладнання застосовують для лікування у терапії, ортопедії, ортодонтії, пародонтології, та ін.

Комп'ютерна діагностика оклюзії апаратом T- Scan ІІІ в медичному центрі «МедЛі» - це головна запорука успішного лікування ваших зубів.

Пародонтальна терапія апаратом «Vektor» (Вектор)

Початок серйозних проблем з яснами часто залишається не поміченим до того часу поки не з’явиться кров, запалення, неприємний запах та  больові відчуття після прийому їжі. Захворювання пародонту потрібно вирішувати негайно, адже  його руйнування призводить до серйозних ускладнень.

Апарат «Vektor» - це сучасний ультразвуковий прилад, що використовується при лікуванні захворювань ясен та для професійного чищення зубів. За допомогою спеціальної голівки на пристрої знімається камінь, видаляється наліт та бактерії, полірується верхня частина кореня зуба та оновлюється ясна. Позитивний результат стає помітним вже після першого сеансу «Vektor» терапії.

Основні переваги пародонтальної терапії апаратом «Vektor»:

     •    проникнення в кишені пародонта на глибину до 11 мм. без хірургічного втручання;
     •    не спричиняє появу пошкоджень зубної емалі, дентину та тканин пародонта;
     •    мінімізує болісність процедури в порівняні з аналогами;
     •    добре насичує тканини кальцієм.

Позбавтесь від захворювань ясен в стоматології «МедЛі».

Стерилізація зубів озоном

Новим кроком у стерилізації та знищення інфекцій без шкоди для тканин організму є OzoneDTA. Ця революційна технологія стерилізації зубів має імуностимулюючі, бактерицидні та протизапальні властивості. Завдяки цьому пристрою озон проникає в м’які та тверді тканини, діючи як антибіотик та знижує активність будь - якого збудника. Процедура є безболісною, комфортною та не викликає звикання.

Стоматологи «МедЛі» використовують озоногенератор для:

     •    профілактики виникнення карієсу у зонах ризику;
     •    лікування та стерилізації кореневих каналів;
     •    дезінфекція зубних порожнин перед пломбуванням;
     •    лікування захворювань слизової порожнини рота;
     •    обробка при будь – яких хірургічних втручаннях.

Озоногенератор OzoneDTA добре збагачує кров киснем та стимулює імунну систему всього організму.

Лазер Picasso

Використання лазера в стоматології - це перш за все зручність та практичність не лише для спеціаліста, але і для пацієнта. Діодний лазер Picasso володіє потужними та антибактеріальними ефектами, він активно застосовується у лікуванні захворювань ясен, при імплантації зубів та інших хірургічних маніпуляціях, таких як видалення зубів мудрості, пластика вуздечок, що менше схильні до інфікування та набагато швидше гояться.

В роботі він надзвичайно простий, усі дії проходять безшумно, без вібрацій,  не зачіпаючи здорові тканини. В більшості випадків лікування за допомогою діодного лазера Picasso може проводитись без анестезії.

Лазерна стоматологія до Ваших послуг в медичному центрі «МедЛі»

Стоматологія «МедЛі» використовує лише передові методики, сучасні, якісні інструменти, матеріали для обробки та пломбування. З розвитком та революційними змінами наші спеціалісти використовують абсолютно новий матеріал BEAUTIFIL, що вражає своїми естетичними властивостями, гармонізацією кольору, здатністю виділяти і наліплювати фтор, в залежності від концентрації його в порожнині рота.

BEAUTIFIL  - це високоестетичний, сучасний стоматологічний матеріал з Японії для всіх класів реставрацій, який запобігає появі карієсу.

Стоматологія «МедЛі» - запорука успішного лікування зубів навіть у найскладніших випадках.

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.