Войти

Навчання на базі клініки «АЙЛАЗ»

На базі клініки «АЙЛАЗ» базується науково-методичний центр американської компанії «Paragon»,



яка є світовим лідером у виробництві ортокератологічних лінз.
 
 
 
 
На сьогодні клініка «АЙЛАЗ» навчила цій методиці лікарів більше ніж з 50 клінік України, а також Польщі, Румунії, Росії та Молдови. Осінній сезон проводився в навчанні лікарів з Казахстану.
 
 
 
Для кваліфікованого відпрацювання матеріалу ми використовуємо тільки сучасні дані, конструктивну теорію, а також проводимо регулярні практичні сесії.
 
           
 
 
Тут дуже важливо навчитися взаємодії з пацієнтом, почути його коментарі та бути готовим відповісти на будь-які запитання. Вивчивши будову лінзи зсередини, зрозумівши її цілі, закладені виробником, можна легко орієнтуватися в усіх основних принципах її функціонування. Важливою частиною, звичайно, є досвід, що ми намагаємося максимально передати під час навчання, а також, по можливості, за час занять вже напрацювати свій власний.
 
           
 
 
Завжди цікаво спілкуватися з колегами та передавати їм свої знання. До нових зустрічей!

 

 

МИ ЗНАЄМО ПРО ЗІР УСЕ!

Задайте питання лікарю-офтальмологу

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Клініка АЙЛАЗ www.ailas.com.ua
04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1
Тел.: 0(44) 364 10 01

Статья защищена законом об авторских и смежных правах. При использовании и перепечатке материала активная ссылка на портал о здоровом образе жизни hnb.com.ua обязательна!


Отзывы и комментарии (0)
Добавить комментарий
Интересно про здоровье:
© 2008-2024 Все права охраняются законодательством Украины. Использование материалов HnB.com.ua разрешается при условии размещения ссылки (для интернет-изданий гиперссылка, не закрытая для индексации поисковыми системами) на HnB.com.ua.